Ahad, 5 November 2017

BWCC Terbit Video Single Yang Pertama "MilikMu (Duniaku)"


Gereja Breakthrough Worship Community Church, Kuala Lumpur (BWCCKL) telah menerbitkan video single pertama mereka "MilikMu (Duniaku)." Lirik dan lagu itu ditulis oleh BWCC Worship dan Ricky Sutanto. Video yang memaparkan Phrisca Edora Painol sebagai pemimpin pujiannya telah dimuatnaik ke YouTube pada 4 November 2017.

Sebelum ini BWCC Worship telah menerbitkan dua album penuh bertajuk, "Real" dan "Christ Our Victory." (Untuk pertanyaan mengenai CD album mereka, anda boleh menghubungi 011-21617054 atau emel ke info@bwccministry.org).

Tontonlah video "MilikMu (Duniaku)" di bawah. Anda pasti akan diberkati!Pre Chorus 1: Ooooo...MengasihiMu di s’tiap Nafasku Oooo...Sampai Akhir, Kaulah duniaku Pre Chorus 2: KasihMu terukir dalamku Karya terindah FirmanMu terangi jalanku Bersinar selamanya **Pre Chorus 1 Chorus: Seg'nap hatiku menyembahMu HadirMu sempurnakanku Ku bermazmur memujiMu Kau bertakhta S'lamanya Bridge: KehebatanMu KedahsyatanMu Ajaiblah perbuatanMu KeagunganMu KebesaranMu Maha Mulia 2017 (c) BWCC Worship